Gratis verzending vanaf €50 | Solden worden niet geruild

eco & fair

Nieuw: Studio Nok Nok

Met veel trots stellen we jullie ons nieuwe merkje Studio Nok Nok voor! Twee dames, Joline en Fleur, uit het Antwerpse Bonheiden willen de wereld wat mooier maken met hun prachtige sieraden. Ze gebruiken hiervoor houtoverschotten afkomstig uit de zagerij van de familie van Joline. Ze laseren, schilderen en componeren de stukken zelf in het atelier. Volledig handgemaakt dus!

Elk sieraad bevat dus minstens één deel van geupcycled hout en draagt zo bij aan een duurzaam bosbeheer. Elk juweel heeft een unieke houtnerftekening en verder worden er nog andere materialen toegevoegd zoals vergulde metalen en hars.

Zo creëren ze telkens weer een unieke mix en match van kleuren en materialen. Alle oorbellen zijn zijn anti-allergisch en nikkelvrij. Want het leven is te kort om geen mooie oorbellen te dragen!


Winkelmand0
Er zijn geen producten in het winkelmandje!
Verder winkelen
0
%d bloggers vinden dit leuk: