Over

58377172_342177659984113_9084719218250743808_n

Evelien Willemsen
Stijl-, huid- en make-upcoach

Adres
Nieuwstraat 42 2910 Essen

Openingstijden
maandag: gesloten
dinsdag: op afspraak
woensdag: 14u – 17u + op afspraak
donderdag: op afspraak
vrijdag: gesloten
zaterdag: 10u – 12u30 en 13u – 17u00
zondag: gesloten

Telefoon
+32 494 93 15 67 (Whatsapp-service)

Email
straightonflien@outlook.com

SOFlien startte wanneer Evelien besloot een blog, Straight on Flien, op te starten waarin ze eerlijk haar mening geeft over mode en beauty. Met haar tips wil ze vrouwen met een beperkt budget en weinig tijd helpen om toch elke dag zelfzeker de deur uit te gaan. De nadruk ligt hierbij telkens op een naturelle look waarbij je op een stijlvolle wijze jezelf kan blijven.

Al snel groeide dit uit tot meer. Omdat ze graag lesgeeft besloot ze te starten met workshops waarin ze vrouwen persoonlijk begeleid. Zo geeft ze advies op vlak van make-up, huidverzorging en kledij. Om haar klanten nog meer service te bieden selecteerde ze ook een aantal producten voor hen. Hierbij houdt ze rekening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om dit aanbod voor een nog ruimer publiek toegankelijk te maken opende ze haar eigen vestiging in Essen.

Als wetenschapper is zij sterk geïnteresseerd in de ingrediënten van huidverzorging en make-up. Jarenlang eigende ze zichzelf zo kennis toe over verschillende producten op de markt. Zo werd ze niet geïndoctrineerd door een bepaald merk of traditionele schoonheidsopleiding. Deze sterke eigen visie vulde ze nog verder aan met een aantal professionele opleidingen om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen. Zo ontpopte ze zich tot een gepassioneerd huidconsulente en visagiste.

Als dierenliefhebber vindt zij het belangrijk dat er geen dierenleed was tijdens de productieprocessen. Verder ligt als geografe de natuur en het milieu haar nauw aan het hart waardoor ze ijvert naar duurzame producten die door hun goede kwaliteit de massaconsumptie en wegwerpmaatschappij niet verder stimuleren.

Lees nog meer over mijn visie:

Mijn project, mijn visie

 Contacteer mij vrijblijvend! Dit kan ook via onderstaand contactformulier:

Tot binnenkort!

Evelien

IMG_1465.jpg