Over

IMG_1742.JPG

Evelien Willemsen, zaakvoerder van SOFlien, woont in Essen samen met haar man Pieter en talrijke huisdieren. Na haar studies Geografie aan de KULeuven werd ze leerkracht Aardrijkskunde. In april 2017 begon ze een blog Straight on Flien over mode en beauty waarin ze haar tips deelt om met een beperkt budget en weinig tijd toch elke dag vol zelfvertrouwen de deur uit te gaan. De nadruk ligt hierbij telkens op een naturelle look waarbij je op een stijlvolle wijze jezelf kan blijven.

Al snel groeide dit uit tot meer. Omdat ze graag lesgeeft besloot ze te starten met workshops waarin ze vrouwen persoonlijk begeleid. Zo geeft ze advies op vlak van make-up, huidverzorging en kledij. Om haar klanten nog meer service te bieden selecteerde ze ook een aantal producten voor hen. Hierbij houdt ze rekening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Als wetenschapper is zij sterk geïnteresseerd in de ingrediënten van huidverzorging en make-up. Jarenlang eigende ze zichzelf zo kennis toe over verschillende producten op de markt en bepaalde technieken. Zo werd ze niet geïndoctrineerd door een traditionele schoonheidsopleiding. Deze sterke eigen visie vulde ze nog verder aan met een paar professionele opleidingen om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen. Zo ontpopte ze zich tot een gepassioneerd huidconsulente en visagiste.

Als dierenliefhebber vindt zij het belangrijk dat er geen dierenleed was tijdens de productieprocessen. Verder ligt als geografe de natuur en het milieu haar nauw aan het hart waardoor ze ijvert naar duurzame producten die door hun goede kwaliteit de massaconsumptie en wegwerpmaatschappij niet verder stimuleren.

Lees nog meer over mijn visie:

Mijn project, mijn visie

Evelien Willemsen
Stijl-, huid- en make-upcoach

Adres
Sint-jansstraat 35c bus 1, 2910 Essen

Telefoon
+32 494 93 15 67 (Whatsapp-service)

Email
straightonflien@outlook.com

Facebook
Soflien

Elke eerste zondag van de maand geopend van 9u00 tot 13u00.

 Contacteer mij vrijblijvend! Dit kan ook via onderstaand contactformulier:

Tot binnenkort!

Evelien

IMG_1465.jpg