Over

58377172_342177659984113_9084719218250743808_n


Ben je het beu om naar winkelrekken te staren en niet te weten wat te kiezen? Heb je genoeg van miskopen en producten die je niet opgebruikt of achteraan in jouw kast verdwijnen? Dan bied ik graag mijn persoonlijke service aan bij het afstemmen van jouw gelaatsverzorging, make-up en kledij! Je bent steeds welkom tijdens onze openingsuren voor meer info.

Bij SOFlien verkiezen we kwaliteit boven kwantiteit. Want we geloven in het juiste product voor de juiste persoon! Hierbij wordt rekening gehouden met jouw karakter, eigenheid, dagelijkse routine, gezondheid en budget. Kom langs voor advies en stop de eindeloze zoektocht in het grote overaanbod dat onze consumptiemaatschappij creëert. Zo zal je veel tijd en geld besparen!


Evelien Willemsen
Stijl-, huid- en make-upcoach

Adres
Nieuwstraat 42 2910 Essen

Openingstijden winkel
maandag: gesloten
dinsdag: 14u – 17u
woensdag: 14u – 17u
donderdag: 14u – 17u
vrijdag: gesloten
zaterdag: 10u – 12u30 en 13u – 17u00
zondag: gesloten

Telefoon
+32 494 93 15 67 (Whatsapp-service)

Email
straightonflien@outlook.com


SOFlien startte wanneer Evelien besloot een blog, Straight on Flien, op te starten waarin ze eerlijk haar mening geeft over mode en beauty. Met haar tips wil ze vrouwen met een beperkt budget en weinig tijd helpen om toch elke dag zelfzeker de deur uit te gaan. De nadruk ligt hierbij telkens op een naturelle look waarbij je op een stijlvolle wijze jezelf kan blijven.

Al snel groeide dit uit tot meer. Omdat ze graag lesgeeft besloot ze te starten met workshops waarin ze vrouwen persoonlijk begeleid. Zo geeft ze advies op vlak van make-up, huidverzorging en kledij. Om haar klanten nog meer service te bieden selecteerde ze ook een aantal producten voor hen. Hierbij houdt ze rekening met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om dit aanbod voor een nog ruimer publiek toegankelijk te maken opende ze haar eigen vestiging in Essen.

Als wetenschapper is zij sterk geïnteresseerd in de ingrediënten van huidverzorging en make-up. Jarenlang eigende ze zichzelf zo kennis toe over verschillende producten op de markt. Zo werd ze niet geïndoctrineerd door een bepaald merk of traditionele schoonheidsopleiding. Deze sterke eigen visie vulde ze nog verder aan met een aantal professionele opleidingen om bepaalde technieken beter onder de knie te krijgen. Zo ontpopte ze zich tot een gepassioneerd huidconsulente en visagiste.

Als dierenliefhebber vindt zij het belangrijk dat er geen dierenleed was tijdens de productieprocessen. Verder ligt als geografe de natuur en het milieu haar nauw aan het hart waardoor ze ijvert naar duurzame producten die door hun goede kwaliteit de massaconsumptie en wegwerpmaatschappij niet verder stimuleren.

Lees nog meer over mijn visie:

Mijn project, mijn visie

 Contacteer mij vrijblijvend! Dit kan ook via onderstaand contactformulier:

Tot binnenkort!

Evelien

IMG_1465.jpg