Gratis verzending vanaf €50 | Solden worden niet geruild

eco & fair

Nieuw: eco & fair ondergoed!

Dit nieuwe merk uit Amsterdam biedt ondergoed aan met de leukste accenten en prints! Het aanbod wordt grotendeels gemaakt van gecertificeerd organisch katoen. We hebben zowel bh’s, slips en sokken in ons aanbod. De hele collectie wordt ethisch geproduceerd en verwerkt. Bovendien beschikken ze over 4 certificaten:

  • GOTS-label: een internationaal label dat garandeert dat de productie op een milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde wijze gebeurt.
  • Ecocert Greenlife: dit strenge Franse label garandeert een zeer lage impact op het milieu.
  • SA8000 standaard: garandeert sociaal aanvaardbare praktijken op de werkvloer.
  • PETA Vegan goedgekeurd: garandeert dat er geen ingrediënten van dierlijke oorsprong in het product aanwezig zijn.

Sokken

De sokken van A-dam zijn grotendeels gemaakt van GOTS-biologisch katoen. Om meer elasticiteit te krijgen werd er gebruik gemaakt van ECONYL. Dit wordt gemaakt van oude visnetten die uit de oceaan werden gehaald.

Er werd een knoop voorzien om de kousen aan elkaar te bevestigen tijdens het wassen. Nooit meer verloren sokken in de was! En als laatste werden de sokken telkens voorzien van een leuk catchy borduursel!

Lingerie

Zowel de bh’s als slips bestaan voornamelijk uit biologisch katoen. Dit maakt ze zeer zacht en comfortabel om te dragen en zorgt voor een langer gevoel van frisheid! De stevige elastische banden houden de lingerie goed op hun plaats. Bovendien zijn de bh’s voorzien van verstelbare bandjes!


Winkelmand0
Er zijn geen producten in het winkelmandje!
Verder winkelen
0
%d bloggers vinden dit leuk: