Gratis verzending vanaf €50 | Solden worden niet geruild

eco & fair

Een gids door onze geurkaarsen

De kaarsen werden gemaakt met 100% Vegan kokos was gemaakt van pure kokosolie en koolzaadolie. Vrij van paraffine, soja, palmolie, bijenwas en synthetische toevoegingen. Kokos was brandt langzaam en verspreidt geur enorm goed. Je hebt dus langer plezier van de heerlijke geur verspreiding en doordat de kaars langzaam brandt blijft deze mooi egaal. 

 • MYSTERIOUS MUSK: warm en zacht. Deze geur is zeer aan te raden voor White Musk liefhebbers. De geur van white musk komt samen met hartnoten van Amber en Jasmijn en wordt afgewisseld door hints van sandelhouten. Een bijzondere geur. Kristal: Clear quartz.
 • COTTON DE FLEUR: fris en poederig zacht. Een echte allemansvriend die doet denken aan schone was. Een poederig zachte en heerlijk frisse bloemengeur met een hart van zachte jasmijn en weidelelie. Kristal: blue calcite.
 • ROMANTIC ROSE: rozenboeket, vrouwelijk, zacht. Een zeer zachte bloemige geur. De geur van pioenrozen in volle bloei. Voor wie van een vrouwelijke en zachte geur houdt. Kristal: Rose quartz.
 • OUD NOIR: houtachtig, kruidig. Een complexe geur waarin de geur van hout de hoofdrol speelt. Een combinatie van Sandalwood en heerlijke kruiden. Voor wie van een stoere houtachtige geur houdt. Kristal: Amethyst. 
 • CASHMERE LOTUS: exotisch, warm, bloemig. Voor wie van een warme en bloemige geur houdt, maar die niet mierzoet is. De geur bestaat uit een kruidig bloemenboeket dat wordt opgefrist met Bergamot naar een hart van Oosterse Lotusbloesem. Kristal: Golden triangle.
 • SMOKEY GATSBY: warm, kruidig, mannelijk. Met stip onze rijkste geur. Een geur die doet denken aan een warme vintage cologne afgewisseld door houtachtige tonen en donkere musk. Een zeer warme geur. Kristal: Black tourmaline.

SHOP OP KRISTAL

Onze geurkaarsen zijn verkrijgbaar in 6 verschillende geuren en hebben elk een eigen kristal. Ieder kristal heeft een eigen krachtige en unieke werking die het sterkst is wanneer het kristal dicht bij jou in de buurt is.

 • CLEAR QUARTZ: Voel de harmonie en energie wanneer je deze geurkaars met Bergkristallen brandt. Bergkristallen hebben een energieke en beschermende werking. Bij een nieuwe fase of begin, geeft deze geurkaars jou, of iemand die jij deze kaars gunt, een boost van energie.
 • GOLDEN TRIANGLE: Geniet van de optimale positieve energie, harmonie en liefde wanneer je deze geurkaars met de ‘gouden driehoek’ brandt. De gouden driehoek bestaat uit Rozenkwarts, Amethist en Bergkristal. Gun jezelf of iemand anders een boost van nieuwe energie, liefde en kracht met deze geurkaars.
 • BLACK TOURMALINE: Durf een nieuwe weg in te slaan met de kracht van de zwarte toermalijn in deze geur kaars. Zwarte toermalijn kristallen zorgen voor bescherming en geven een gevoel van zekerheid. Perfect bij een nieuw begin, of om iemand een steuntje in de rug te geven.
 • BLUE CALCITE: Voel je zelfvertrouwen en geluk groeien wanneer je in de ruimte van deze calciet infused kaars bent. Voel je ontspannen, trek geluk, succes en zelfvertrouwen aan, of gun dit iemand anders met deze geurkaars.
 • AMETHYST: Slechte vibes bestaan niet wanneer je deze geurkaars met Amethist kristallen brandt. Amethist kristallen hebben een beschermende en zuiverende werking. Deze kaars staat voor jouw persoonlijke groei, of voor de groei van iemand die jij deze kaars gunt.
 • ROSE QUARTZ: Voel de liefde om je heen wanneer je deze geurkaars met Rozenkwarts kristallen brandt. Rozenkwarts kristal staat symbool voor liefde voor jezelf, en voor anderen. Trek liefde aan, of geef liefde met deze geurkaars.
,

Winkelmand0
Er zijn geen producten in het winkelmandje!
Verder winkelen
0
%d bloggers vinden dit leuk: