Gratis verzending vanaf €50 | Solden worden niet geruild

WEEKEND VAN DE KLANT
10% korting op alles

enkel in de winkel op 29/09 en 30/09

eco & fair

Outfit tips voor het warme weer

Het ziet ernaar uit dat de eerste hittegolf van het jaar is aangekomen en daarom deel ik graag mijn tips om het koel te houden. Want je past best je outfit en make-up aan om bestand te zijn tegen de hitte!

Natuurlijke stoffen

Vermijd ten alle tijde synthetische stoffen wanneer het wat warmer wordt. Deze houden de warmte veel meer vast en nemen dan ook nog eens sneller zweetgeurtjes op… Kies dus voor ademende stoffen zoals katoen, hennep, tencel, ecovero en linnen! Laat bovendien de dikker geweven stoffen even achterwege.

Ecologische stoffen die niet bewerkt zijn met chemicaliën voelen veel zachter aan op de huid en geven minder huidirritatie.

Wist je dat wij synthetische materialen zoveel mogelijk vermijden in onze collecties?

Lichte kleur

Kledij in lichte kleur zal de warmte afstoten terwijl donkere tinten net warmte aantrekken. Kies dus voor een outfit in lichte tinten!

Weinig foundation

Vermijd een dikke laag foundation bij hoge temperaturen. Doordat je zweet kan deze in de loop van de dag bijna letterlijk van je gezicht stromen. Smeer vooral een goede zonnecrème en breng daarna plaatselijk wat concealer en een lichtgewicht poeder aan als je toch wat wilt camoufleren.

Verfrissing tussendoor

Met een verfrissende toner kan je in de loop van de dag regelmatig jouw huid wat verkoelen en opfrissen. Een goede natuurlijke deo doet hetzelfde voor de oksels. En vergeet natuurlijk niet jouw SPF mee te nemen om regelmatig opnieuw zonnecrème aan te brengen!


Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winkelmand0
Er zijn geen producten in het winkelmandje!
Verder winkelen
0
%d bloggers vinden dit leuk: