Workshops stijl

Heb je het moeilijk om ’s ochtends de juiste outfit samen te stellen? Sla je meteen in paniek wanneer je een outfit moet kiezen voor een bruiloft, sollicitatiegesprek of date? Vraag je jezelf af welke kledij jouw figuur het meest flatteert? Dan leer ik je graag hoe je jezelf elegant en krachtig kan kleden!

Workshops

Hoe maak je een goede eerste indruk?

Voor je eerste date of sollicitatie is niets zo belangrijk als een goede eerste indruk maken. Sla je meteen in paniek wanneer je hiervoor een outfit moet kiezen? Heb je verder ook moeite om voor speciale gelegenheden zoals een familiefeestje of bruiloft een outfit samen te stellen? Dan is deze workshop iets voor jou! We bekijken een aantal algemene ongeschreven regels voor speciale gelegenheden. Hierbij houden we uiteraard ook rekening met jouw figuur!

Wat kan je verwachten?

  • Leer jezelf elegant en krachtig kleden afhankelijk van de gelegenheid.
  • Inzicht in ongeschreven dresscodes.
  • Inzicht in het combineren van kledij (kleuren, stoffen en modellen).
  • Aangepast advies aan jouw figuur.

Jouw perfecte outfit

Heb je het moeilijk om ’s ochtends de juiste outfit samen te stellen? Dan geef ik je graag wat tips om je hierbij te helpen! Je brengt twee zelf samengestelde outfits mee en we bekijken dan samen wat er beter kan. We bestuderen wat jou het meest flatteert. Verder kijken we naar jouw persoonlijk leven en stijl om een goede alledaagse look samen te stellen.

Wat kan je verwachten?

  • Inzicht in het combineren van kledij (kleuren, stoffen en modellen)
  • Ideeën voor een goede alledaagse look
  • Een overzicht van musthaves voor jouw ideale garderobe.
  • Aangepast advies voor jouw figuur.

 

Persoonlijke styling

Heb je nood aan meer advies en persoonlijke begeleiding? Dan is één van de onderstaande formules misschien iets voor jou!

Personal shopping

Heb je het gevoel dat je verloren loopt in kledingwinkels? Vind je nooit de juiste kledingstukken tijdens het shoppen? Kan je moeilijk keuzes maken in de paskamer? Ik help je graag tijdens het shoppen en ga met je mee op pad! Afhankelijk van jouw stijl en budget gaan we op zoek naar de juiste kledingstukken. Jij kiest zelf de duur en de locatie!

Tarief: 50€ per uur.

Garderobeplanning

Je hebt een goed gevulde kleerkast maar toch heb je het moeilijk om een goede look te creeren? Dan kom ik graag mee in jouw kleerkast kijken. We bekijken welke kledingstukken goed zijn voor jouw figuur en welke je beter weggooit. Ook combineren we jouw kledingstukken tot geslaagde outfits. Verder wordt er een shoppinglijst opgesteld met welke items nog ontbreken in jouw garderobe zodat je gerichter kan shoppen.

Tarief: 90€ voor een sessie van twee uur.

Make-over

Wil je graag het beste uit jezelf halen en heb je nood aan een complete make-over? Dan ga ik samen met jou op zoek naar jouw beste look wat betreft kledij en make-up voor verschillende gelegenheden. We zoeken naar een aantal goede alledaagse looks die rekening houden met jouw levensstijl, budget en tijdsschema. En uiteraard laat ik je ook zien hoe je kan stralen op het volgende feestje met familie en vrienden.

Tarief: 120€ voor een sessie van drie uur.

Bruidsadvies

Ook toekomstige bruidjes kunnen terecht bij SOFlien! Wil je stralen op jouw grote dag en heb je graag hulp bij het kiezen van jouw trouwjurk? Of heb je al een jurk maar weet je niet welke accessoires, make-up en kapsel hierbij passen? Dan help ik je hier graag bij! Kijk alvast zeker eens naar mijn eigen trouwoutfit:

 Mijn trouwoutfit

Tarief: 50€ per uur.

 

Praktische info

Vraag hier jouw workshop aan