Stijlcoach

Zoals vele vrouwen ga ook ik ’s ochtends graag de deur uit met een look waarbij het plaatje klopt. Ik heb zelf altijd een grote interesse gehad in mode en het samenstellen van de juiste outfit. Door de jaren heen leerde ik dat het niet aankomt op kwantiteit maar kwaliteit. De juiste stuks hebben in jouw kleerkast die je op verschillende manieren met elkaar kan combineren. Verder geloof ik erin dat elke vrouw zich met de juiste kledij veel zelfzekerder kan voelen wat zich uit in meer succes in het dagelijks leven.

Dus ben je het beu om elke ochtend voor jouw kleerkast te twijfelen? Wil je weten welke kledij jou het meest flatteert? Dan adviseer ik jou graag bij het maken van de juiste keuzes!

De kledij die ik jullie aanbied bevat zowel tijdloze klassiekers als trendgevoelige items. Zo kan je eenvoudig en moeiteloos een gesofisticeerde en vrouwelijke look creëren. Bovendien streef ik steeds naar kwaliteitsvolle stoffen en pasvormen voor ieders budget. Want ook voor jouw kleerkast telt: less is more!

Kleding

Laat jezelf stylen!

Workshop stijl

 

Webshop