Beautysalon

Bij SOFlien ben je op afspraak welkom voor een gelaatsverzorging of manicure. Verder verzorg ik graag jouw make-uplook voor een bruiloft, communie of ander feestje!


Huidverzorging

Wil je graag jouw huid meer laten stralen? Maak dan zeker een afspraak voor professioneel advies. Iedere nieuwe klant krijgt eerst een uitgebreide huidanalyse waarbij ik jouw huidtype, -soort en -conditie bepaal. Zo komen we samen tot een aangepaste huidverzorging op jouw maat!

Want afhankelijk van jouw huidsoort (droog, vet, normaal, gemengd, enz.) heb je een aangepaste verzorging nodig die ik samen met jou bespreek. Verder kan je ook bij mij terecht voor gelaatsverzorgingen waarbij ik dan verder werk aan jouw huidconditie. Door bepaalde omstandigheden kan jouw huid tijdelijk bijvoorbeeld onrustig of droog zijn.

HuidanalyseGratis
Basic gelaatsverzorging25€
Intense gelaatsverzorging35€
Aanvullende fruitzuurpeeling10€ (in kuurvorm 20€ per behandeling)
Aanvullende flash make-up10€

Basic gelaatsverzorging (30 min.):

 • Huidanalyse
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Verzorgend masker (aangepast aan uw huidconditie)
 • Dagverzorging

Intense gelaatsverzorging (45 min.):

 • Huidanalyse
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Verzorgend masker + ampul (aangepast aan uw huidconditie)
 • Dagverzorging

Fruitzuurpeeling

Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt de teint egaler en frisser. Deze peeling is ook efficiënt bij problemen zoals acne, littekens, fijne rimpels en pigmentvlekken. Deze kan eenmalig worden uitgevoerd ter opfrissing van de huid of in kuurvorm (1 keer per week of om de week).

Opgelet: aangezien de opperhuid verdund wordt moet achteraf blootstelling aan UV-stralen vermeden worden!


Make-up

Heb je graag dat ik jou opmaak voor een namiddagje shoppen met vriendinnen, een receptie op het werk, een feestje met vrienden, een communiefeest of bruiloft? Dan kan dit uiteraard! Wanneer ik jou opmaak streef ik naar een naturelle make-uplook waarbij je toch jezelf blijft. Verwacht dus geen valse wimpers, extreme kleuren of sterk afgelijnde wenkbrauwen maar wel een frisse teint met oog- en lipmake-up die past bij jouw gezichtscontouren en -kleuren.

Onderstaande tarieven zijn voor één persoon wanneer je tot bij mij komt. Op verplaatsing kunnen er wel verplaatsingskosten worden aangerekend. Bij grotere groepen tellen andere tarieven, vraag gerust meer info!

Flash make-up15€ (na gelaatsverzorging 10€)
Complete make-up25€
Party make-up met proef  
VIP-arrangement
45€  
95€
Bruidsmake-up met proef  
VIP-arrangement
60€  
115€

Om een beeld te geven van de verschillende formules geef ik hieronder kort wat uitleg. Uiteraard is iedereen anders en kan dit afwijken. Verder wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen!

Flash make-up: Foundation, poeder, concealer, blush, mascara, wenkbrauwpotlood, lipgloss.

Complete make-up: Foundation, poeder, concealer, blush/bronzer, mascara, oogschaduw en oogpotlood/eyeliner, lippenstift, wenkbrauwpotlood, highlighter.

Party make-up: Foundation, poeder, concealer, blush/bronzer, mascara, oogschaduw en oogpotlood/eyeliner, lippenstift, wenkbrauwpotlood, highlighter. De proef vindt vooraf op afspraak plaats.

Bruidsmake-up: Voor jullie grote dag bepalen we samen tijdens de proefsessie wat de perfecte look is die past bij jouw kleed, kapsel en persoonlijkheid!

VIP-arrangement: Wil je niet enkel bij de aankomst maar het hele feest er goed uitzien? Kies dan voor het VIP-arrangement waarbij je poeder en lippenstift meeneemt om jezelf op te frissen! Achteraf zijn deze producten ook een perfecte aanvulling in jouw make-upcollectie!


Manicure

SOFlien maakt gebruik van de producten en gellak van het merk Kinetics. Dit Noord-Europees bedrijf haalt zijn inspiratie uit de Scandinavische esthetiek en zijn ongerepte natuur. Perfect dus voor verzorgde en stijlvolle nagels die geschikt zijn voor elke gelegendheid!

Manicure15€
Gellak au naturel20€
Gellak in kleur25€
Gellak verwijderen10€
Gellak verwijderen + manicure20€
Gellak verwijderen + nieuwe set32€

Gellak is een semipermanente lak die jouw nagels een kleur geeft die 2 tot 3 weken blijft zitten. Er worden hierbij dus geen gellaag of verlengingen aangebracht.

aa827ca5-1af7-4c75-8813-5668d727d455