SOFlien privé

Bij SOFlien ben je altijd op afspraak welkom voor een private shopping, workshop of verwenmoment in onze salon! Verder verzorg ik graag jouw make-uplook of nagels voor een bruiloft, communie of ander feestje!


Gratis private shopping!

Kom in alle rust shoppen en geniet van vrijblijvend advies! We zoeken dan samen naar de producten die het best passen bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en uiterlijk. Dit kan alleen of met vriendinnen! ’s Avonds vragen we een minimum van 4 personen en maken we er een gezellige ladies night van met een hapje en drankje.


Huidverzorging

Wil je graag jouw huid meer laten stralen? Kom dan langs voor professioneel advies. Iedere nieuwe klant krijgt eerst een uitgebreide huidanalyse waarbij ik jouw huidtype, -soort en -conditie bepaal. Zo komen we samen tot een aangepaste huidverzorging op jouw maat! Want afhankelijk van jouw huidsoort (droog, vet, normaal, gemengd, enz.) heb je een aangepaste verzorging nodig die ik samen met jou bespreek. Verder kan je ook bij mij terecht voor gelaatsverzorgingen waarbij ik dan verder werk aan jouw huidconditie. Door bepaalde omstandigheden kan jouw huid tijdelijk bijvoorbeeld onrustig of droog zijn.


Make-up

Heb je graag dat ik jou opmaak voor een namiddagje shoppen met vriendinnen, een receptie op het werk, een feestje met vrienden, een communiefeest of bruiloft? Dan kan dit uiteraard! Wanneer ik jou opmaak streef ik naar een naturelle make-uplook waarbij je toch jezelf blijft. Verwacht dus geen valse wimpers, extreme kleuren of sterk afgelijnde wenkbrauwen maar wel een frisse teint met oog- en lipmake-up die past bij jouw gezichtscontouren en -kleuren.


Manicure

Wij verzorgen jouw handen graag met een mooie manicure. Wij bieden ook gellak aan au naturel of in kleur. Gellak is een semipermanente lak die jouw nagels een kleur geeft die 2 tot 3 weken blijft zitten. Er worden hierbij dus geen gellaag of verlengingen aangebracht. SOFlien maakt gebruik van de Shield Gel Polish van het merk Kinetics. Dit Noord-Europees bedrijf haalt zijn inspiratie uit de Scandinavische esthetiek en zijn ongerepte natuur. Perfect dus voor verzorgde en stijlvolle nagels die geschikt zijn voor elke gelegendheid!


Workshops

Leer hoe je zelf jouw huid best verzorgt, jezelf kan opmaken of welke kledij er bij jou past. Nadien kan je met deze technieken en advies elke dag zelfzeker de deur uit! Je kiest voor één of twee workshops waarin je advies krijgt over een gekozen thema. Een workshop duurt ongeveer 1,5 uur. Een workshop in groep duurt ongeveer 2 tot 3 uur afhankelijk van de grootte van de groep. Tijdens deze workshop krijgen jullie volop persoonlijke tips en kunnen jullie al jullie vragen stellen. Voor de make-up en gelaatsworkshops wordt telkens producten voorzien. Uiteraard zorgen wij ook voor een gezellige sfeer!


Ladies night of vrijgezellenparty

Zin in een gezellige avond shoppen met vriendinnen of collega’s? Maak dan snel jullie afspraak voor een ladies night! Hiervoor vraag ik een minimum van 4 personen en ik voorzie een hapje en drankje voor jullie! Zo kunnen jullie rustig bijkletsen en terwijl onze kledij, make-up of huidverzorging shoppen.

Op zoek naar een leuke formule voor jullie vrijgezellenparty? Dan kan je bij SOFlien terecht want ik verwen graag toekomstige bruidjes! Je kan eender welke workshop boeken maar dan wordt deze aangepast naar onze vrijgezellenformule!


Graag een afspraak?

Neem dan contact op via 0494 93 15 67 (whatsapp-service)