Make-upcoach

Vroeger zag ik make-up als iets voor mensen die zichzelf willen verbergen. Ik begreep niet waarom je er anders dan jezelf zou willen uitzien. Tot mijn probleemhuid naar boven kwam. Toen begon ik mezelf te verdiepen in allerlei camouflagetechnieken. Maar omdat make-up een probleemhuid nog kan verergeren moest ik ook hier op zoek gaan naar een goede balans tussen resultaat, ingrediënten en prijsklasse. Door al die tijd die ik doorbracht in make-uprayons maakte ik kennis met de grote variatie aan producten. Zo leerde ik dat make-up je meer kan laten stralen en zelfvertrouwen geven! En dat gevoel, dat je jouw natuurlijke schoonheid meer naar boven haalt, wil ik graag elke vrouw geven!

Heb je dus ’s ochtends weinig tijd maar wil je toch elke dag de deur uit met een frisse uitstraling? Kom dan eens langs voor mijn advies!

De make-up waarmee ik werk is de professionele make-up van Essential. Deze kwaliteitsvolle make-up is zeer gebruiksvriendelijk en geeft je de mogelijkheid om snel en eenvoudig een dagelijkse of avondlook creëren. Dit budgetvriendelijke merk is hypoallergeen en dermatologisch getest. Bovendien zijn ze milieuvriendelijk en niet getest op dieren!

Verder is voor de hypergevoelige huidjes ook de make-up van Dr. Baumann bij mij verkrijgbaar!

Make-up Essential

Laat jezelf opmaken!

Workshops make-up

Manicure

IMG_1178b