Huidcoach

Mijn eigen zoektocht naar een goede huidverzorging begon zo’n vijftien jaar geleden omdat ik toen een probleemhuid kreeg. Ik probeerde mijn probleem zelf op te lossen en testte zowat alles. Urenlang heb ik in winkels gestaan op zoek naar de juiste producten. Door mijn wetenschappelijke achtergrond begon ik telkens meer naar ingrediënten te kijken en zo kwam er geleidelijk toch verbetering. Deze jarenlange ervaring vulde ik verder aan met een opleiding huidanalyse en gelaatsverzorging. Graag gebruik ik die kennis nu om ook jullie verder te helpen!

Vraag je jezelf dus af wat nu echt de juiste en gezonde gelaatsverzorging is op jouw maat? Dan geef ik jou graag advies en een gratis huidanalyse!

Ik maak gebruik van de gelaatsverzorging van Dr. Baumann. Zij werken zoveel mogelijk met huididentieke en huidgelijkende ingrediënten. Zo bevatten ze meervoudige liposomen, ceramides, vitamines en plantaardige oliën. Geen parfum, bewaarmiddelen of andere bekende allergenen en ze zijn vriendelijk voor dier en milieu!

Huidverzorging Dr. Baumann

Huidinstituut

Workshops huid

 

IMG_0784 (2)