Glow atelier

Ik wil graag gezonde en kwaliteitsvolle cosmetica voor iedereen toegankelijk maken. En daar begeleid ik je graag in! Ik ben geen allround schoonheidsspecialiste maar wel gediplomeerd als huidconsulent en visagiste. Als wetenschapper ben ik bovendien ontzettend geïnteresseerd in ingrediëntenleer en welke effecten deze hebben op ons lichaam. Daarom school ik mezelf hier continu in bij. Tijdens een gelaatsverzorging of make-upsessie kan ik jouw huid en wensen nog beter leren kennen om nog beter advies te geven. Zo komen we tot de juiste producten die op een natuurlijke en gezonde manier het beste van jou naar boven halen! Verwacht dus geen wimperextensions, nagelverlengingen of micro-needling. In ons atelier draait het allemaal om jezelf zijn op een natuurlijke manier, want jij bent al mooi zoals je bent!


Private shopping

Kom in alle rust shoppen en geniet van vrijblijvend advies! We zoeken dan samen naar de producten die het best passen bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en uiterlijk. Dit kan alleen of met vriendinnen! ‘s Avonds vragen we een minimum van 4 personen en maken we er een gezellige ladies night van met een hapje en drankje.


Huidverzorging

Wil je graag jouw huid meer laten stralen op een natuurlijke manier? Kom dan langs voor professioneel advies! Iedere nieuwe klant krijgt eerst een uitgebreide huidanalyse waarbij ik jouw huidtype, -soort en -conditie bepaal. Zo komen we samen tot een aangepaste huidverzorging op jouw maat! Verder kan je ook bij mij terecht voor gelaatsverzorgingen waarbij ik dan verder werk aan jouw huidconditie. Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de producten van Dr. Baumann.


Make-up

Heb je graag dat ik jou opmaak voor een namiddagje shoppen met vriendinnen, een receptie op het werk, een feestje met vrienden, een communiefeest of bruiloft? Of leer je liever jezelf opmaken tijdens een workshop? Dan kan dit uiteraard! Wanneer ik jou opmaak streef ik naar een naturelle make-uplook waarbij je toch jezelf blijft.


Manicure

Wij verzorgen jouw handen graag met een mooie manicure. Wij bieden ook gellak aan au naturel of in kleur. Gellak is een semipermanente lak die jouw nagels een kleur geeft die 2 tot 3 weken blijft zitten. Er worden hierbij dus geen gellaag of verlengingen aangebracht. Perfect dus voor verzorgde en stijlvolle nagels die geschikt zijn voor elke gelegendheid!


Workshops

Leer hoe je zelf jouw huid best verzorgt of jezelf kan opmaken! Nadien kan je met deze technieken en advies elke dag zelfzeker de deur uit! Tijdens een workshop krijgen jullie volop persoonlijke tips en kunnen jullie al jullie vragen stellen. Voor de make-up en gelaatsworkshops wordt telkens producten voorzien. Uiteraard zorgen wij ook voor een gezellige sfeer!


Ladies night of vrijgezellenparty

Zin in een gezellige avond shoppen met vriendinnen of collega’s? Maak dan snel jullie afspraak voor een ladies night! Hiervoor vraag ik een minimum van 4 personen en ik voorzie een hapje en drankje voor jullie! Zo kunnen jullie rustig bijkletsen en terwijl onze kledij, make-up of huidverzorging shoppen.

Op zoek naar een leuke formule voor jullie vrijgezellenparty? Dan kan je bij SOFlien terecht want ik verwen graag toekomstige bruidjes! Je kan eender welke workshop boeken maar dan wordt deze aangepast naar onze vrijgezellenformule!