Glow atelier

Afspraak

Boek gemakkelijk jouw afspraak via onze online module! Vind je geen plaats of toch liever een ander moment? Neem dan persoonlijk contact op!

Aanbod

Als visagiste en huidconsulente help ik je graag verder om op een natuurljike manier te stralen! En ik maak je look graag af met een manicure.

Workshops

Leer hoe je zelf jouw huid best verzorgt of jezelf kan opmaken! Nadien kan je met deze technieken en advies elke dag zelfzeker de deur uit!

Make-up

Heb je graag dat ik jou opmaak voor een namiddagje shoppen met vriendinnen, een receptie op het werk, een feestje met vrienden, een communiefeest of bruiloft? Of leer je liever jezelf opmaken tijdens een workshop? Dan kan dit uiteraard! Wanneer ik jou opmaak streef ik naar een natuurlijke make-uplook waarbij je toch jezelf blijft.

Workshop

Leer hoe je zelf jouw huid best verzorgt of jezelf kan opmaken! Nadien kan je met deze technieken en advies elke dag zelfzeker aan de slag! Tijdens een workshop krijgen je volop persoonlijke tips en kan je al je vragen stellen. Voor de make-up en gelaatsworkshops wordt telkens producten voorzien. Uiteraard zorgen wij ook voor een gezellige sfeer!

Privé

Kom in alle rust shoppen op afspraak en geniet van vrijblijvend advies! We zoeken dan samen naar de producten die het best passen bij jouw persoonlijkheid, levensstijl en uiterlijk. Dit kan alleen of met vriendinnen!

Glow naturally!

Ik wil graag gezonde en kwaliteitsvolle cosmetica voor iedereen toegankelijk maken. En daar begeleid ik je graag in! Ik ben gediplomeerd als huidconsulent en visagiste en als wetenschapper ontzettend geïnteresseerd in ingrediëntenleer. Daarom school ik mezelf continu bij in de effecten van cosmetica op ons lichaam. Tijdens een gelaatsverzorging of make-upsessie kan ik jouw huid en wensen nog beter leren kennen om nog beter advies te geven. Zo komen we tot de juiste producten die op een natuurlijke en gezonde manier het beste van jou naar boven halen! Verwacht dus geen wimperextensions, nagelverlengingen of micro-needling.

In ons atelier draait het allemaal om jezelf zijn op een natuurlijke manier, want jij bent al mooi zoals je bent! Ik ga altijd op zoek naar “no nonsense” cosmetica. Geen overdaad aan ingrediënten die de prijs vaak omhoog drijven of producten met beloftes die onmogelijk waar te maken zijn. De producten worden door mij geselecteerd op basis van hun ingrediënten en hun eerlijke prijs, niet op basis van labels of verpakkingen. Zo zijn er heel wat producten met het label “natuurlijk” die het niet blijken te zijn. En omgekeerd zijn er producten zonder label die wel een heel goede samenstelling hebben.

Portfolio

Bekijk hier meer van ons werk!