Nieuwsbrief

Welkom!

De maand september was bij iedereen druk omdat we allemaal ons dagelijks ritme weer moesten terugvinden. Gelukkig konden we genieten van veel zon waardoor dat toch net wat vlotter verliep!

Maand van de manicure

Oktober wordt de maand van de manicures! Dit wil zeggen dat je deze maand slechts 20€ betaald voor gellak in plaats van 23€! Wil je jouw oude gellak eerst nog laten verwijderen? Dan betaal je hier slechts 5€ voor (10€ zonder plaatsen van nieuwe gellak). Vergeet dus niet snel jouw afspraak te boeken!

 

Activiteiten

Want ook deze maand is er weer een koopzondag. Deze maand valt deze op zondag 7 oktober. Omdat het dan ook weekend van de klant is worden jullie uiteraard extra verwend! Ik ontvang jullie graag met een drankje en met een cadeautje bij elke aankoop, bestelling of reservatie. Dit geldt trouwens ook voor bestellingen en reservaties die worden geplaatst vanaf 6 oktober 8u tot en met 7 oktober 23u!

Bekijk voor meer activiteiten zeker onze najaarskalender!

Nieuwe collectie

Deze week kwamen er weer veel leuke nieuwe items binnen in onze collectie! Hou dus zeker onze sociale media in het oog of kom gewoon een kijkje nemen!

 

Blogposts van september

Ontdek het vernieuwde aanbod! Je kan hem hier nog eens doorlezen.

Wat heb je dit najaar in jouw kledingkast nodig? Je kan hem hier nog eens doorlezen.

 

Tips van de week

Tip 1:

Steek jouw oversized blouse eens in je broek en rol de mouwen op. Zo oogt jouw outfit meteen veel vrouwelijker met het nodige je-ne-sais-quoi-gehalte! De parisiennes zijn er dol op!

Door jouw blouse vooraan in de broek te steken creëer je meteen meer lengte en oog je langer. Je lijkt zo niet te verdwijnen in de blouse waardoor je er veel slanker uitziet. Het tonen van de polsen zorgt voor extra vrouwelijkheid. Werk de look zeker verder af met een mooi sieraad aan de pols!

Tip 2:

Vergeet traditionele serums! Vaak zitten er veel ingrediënten in die geen extra bijdrage leveren aan jouw huid of zelfs schadelijk zijn. Maar door die vele ingrediënten loopt het prijskaartje vaak hoog op!

Onze ampullen met actieve werkstoffen bieden enkel dat extra aan dat jouw huid écht nodig heeft. Zo kan je op een eenvoudige en goedkopere manier jouw huidverzorging verder personaliseren. Je kan ze gewoon mengen met onze dagcrèmes maskers! Zeer handig in gebruik dus!

Dit Herb Vital ampul bevat bijvoorbeeld een kruidenmengeling die ideaal is voor huidjes die wel eens last hebben van onzuiverheden.

Neem voor het uitgebreide assortiment en advies gerust contact op!

Tip 3:

Nudekleurige oogschaduw is onmisbaar in de make-upvoorraad voor een naturelle look!

Een snelle look creëer je door op de binnenzijde van het bewegend ooglid de lichtste kleur met een beetje shimmer aan te brengen. Aan de buitenzijde kan je kiezen voor één van de twee matte medium kleuren (roze of grijs). Niet vergeten de overgang tussen de kleuren en de arcadeboog te blenden en klaar! Je hebt een subtiele natuurlijke oogschaduwlook die perfect is voor overdag. Vergeet natuurlijk niet af te werken met mascara!

Om snel je oogmake-up aan te passen voor ‘s avonds neem je dit palletje gewoon mee en breng je de donkere kleur aan over de medium kleur. Door het grotere contrast laat je jouw oogmake-up meteen meer knallen. Vergeet ook hier niet om goed te blenden!

Dit palletje is alvast een vaste waarde geworden in mijn make-upvoorraad!

 

Neem gerust contact op voor vragen of meer info!