Stijladvies

Onze kledinglijn biedt zowel tijdloze klassiekers als trendgevoelige items van topkwaliteit! Heb je nood aan meer advies en persoonlijke begeleiding? Dan is één van de onderstaande formules misschien iets voor jou!

ga naar de zwangerschapspagina (7)


Laat jezelf stylen

Private shopping bij SOFlien Gratis
Personal shopping 50€ per uur
Garderobeplanning 90€ voor een sessie van twee uur. Elk bijkomend uur kost 30€.
Make-over 120€ voor een sessie van drie uur. Elk bijkomend uur kost 30€.
Bruidsadvies 50€ per uur

Private shopping

Zin om alleen of met vriendinnen op afspraak te komen shoppen in onze winkel? Maak dan snel jouw afspraak voor jouw gratis private shopping. Vanaf vier personen kan dit ook ’s avonds tijdens een ladies night!

private shopping

Personal shopping

Heb je het gevoel dat je verloren loopt in kledingwinkels? Vind je nooit de juiste kledingstukken tijdens het shoppen? Kan je moeilijk keuzes maken in de paskamer? Ik help je graag tijdens het shoppen en ga met je mee op pad! Afhankelijk van jouw stijl en budget gaan we op zoek naar de juiste kledingstukken. Jij kiest zelf de duur en de locatie!

Garderobeplanning

Je hebt een goed gevulde kleerkast maar toch heb je het moeilijk om een goede look te creëren? Dan kom ik graag mee in jouw kleerkast kijken. We bekijken welke kledingstukken goed zijn voor jouw figuur en welke je beter weggooit. Ook combineren we jouw kledingstukken tot geslaagde outfits. Verder wordt er een shoppinglijst opgesteld met welke items nog ontbreken in jouw garderobe zodat je gerichter kan shoppen.

Make-over

Wil je graag het beste uit jezelf halen en heb je nood aan een complete make-over? Dan ga ik samen met jou op zoek naar jouw beste look wat betreft kledij en make-up voor verschillende gelegenheden. We zoeken naar een aantal goede alledaagse looks die rekening houden met jouw levensstijl, budget en tijdsschema. En uiteraard laat ik je ook zien hoe je kan stralen op het volgende feestje met familie en vrienden.

Bruidsadvies

Ook toekomstige bruidjes kunnen terecht bij SOFlien! Wil je stralen op jouw grote dag en heb je graag hulp bij het kiezen van jouw trouwjurk? Of heb je al een jurk maar weet je niet welke accessoires, make-up en kapsel hierbij passen? Dan help ik je hier graag bij! Kijk alvast zeker eens naar mijn eigen trouwoutfit:

 Mijn trouwoutfit


Leer jezelf stylen

Workshop stijl


IMG_1241b