Make-up

NIeuwe collectie herfst-winter 2019


Ontdek Essential make-up


Laat jezelf opmaken

Heb je graag dat ik jou opmaak voor een namiddagje shoppen met vriendinnen, een receptie op het werk, een feestje met vrienden, een communiefeest of bruiloft? Dan kan dit uiteraard! Wanneer ik jou opmaak streef ik naar een naturelle make-uplook waarbij je toch jezelf blijft. Verwacht dus geen valse wimpers, extreme kleuren of sterk afgelijnde wenkbrauwen maar wel een frisse teint met oog- en lipmake-up die past bij jouw gezichtscontouren en -kleuren.

Onderstaande tarieven zijn voor één persoon wanneer je tot bij mij komt. Op verplaatsing kunnen er wel verplaatsingskosten worden aangerekend. Bij grotere groepen tellen andere tarieven, vraag gerust meer info!

Flash make-up15€ (na gelaatsverzorging 10€)
Complete make-up25€
Party make-up met proef

VIP-arrangement

45€

95€

Bruidsmake-up met proef

VIP-arrangement

60€

115€

Om een beeld te geven van de verschillende formules geef ik hieronder kort wat uitleg. Uiteraard is iedereen anders en kan dit afwijken. Verder wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met uw persoonlijke wensen!

Flash make-up: Foundation, poeder, concealer, blush, mascara, wenkbrauwpotlood, lipgloss.

Complete make-up: Foundation, poeder, concealer, blush/bronzer, mascara, oogschaduw en oogpotlood/eyeliner, lippenstift, wenkbrauwpotlood, highlighter.

Party make-up: Foundation, poeder, concealer, blush/bronzer, mascara, oogschaduw en oogpotlood/eyeliner, lippenstift, wenkbrauwpotlood, highlighter. De proef vindt vooraf op afspraak plaats.

Bruidsmake-up: Voor jullie grote dag bepalen we samen tijdens de proefsessie wat de perfecte look is die past bij jouw kleed, kapsel en persoonlijkheid!

VIP-arrangement: Wil je niet enkel bij de aankomst maar het hele feest er goed uitzien? Kies dan voor het VIP-arrangement waarbij je poeder en lippenstift meeneemt om jezelf op te frissen! Achteraf zijn deze producten ook een perfecte aanvulling in jouw make-upcollectie!


Leer jezelf opmaken

Workshop make-up


Mountain rhapsody 2