Make-up, uitgelicht

Essential Professional Make-up F/W collectie

De nieuwe look van Essential Professional Make-up is geïnspireerd op de Italiaanse film tussen de jaren ’60 en ’70. De tijd van de sterke vrouwelijke emancipatie! De look vertelt het verhaal van vrijheid en lef en wordt opgedragen aan alle vrouwen die onafhankelijkheid, vrouwelijkheid, sensualiteit en kracht uitstralen!


Teint à porter

Het nieuwste product van Essential Professional Make-up is een echte musthave in jouw make-up collectie! Het is een concealer in de vorm van een crayon met een lichte tot medium dekking. Hij corrigeert donkere kringen en imperfecties met een creamy textuur en is makkelijk te blenden. Hij minimaliseert kleine lijntjes, rimpeltjes en roodheid.

Hij is dus ook ideaal voor een snelle make-up touch-up. Perfect voor in de handtas! Je kan hem verder ook als oogschaduw en lipstick basis gebruiken. Maar ik gebruik hem bovendien ook om te shapen. Een echte multitasker dus!

De formule zorgt voor een stralende tint en helpt zo de tekenen van vermoeidheid verbergen. Rijk aan hydraterende botanische extracten zoals granaatappel bloemolie, jojoba en veenbessen boter. Uiteraard zoals altijd dermatologisch getest en vrij van parabenen.


Touch D’Ombre

Deze sublieme oogschaduw kennen we ondertussen al uit de Golden Touch collectie. En nu komt hij weer in twee nieuwe tinten! Super creamy en op het oog verandert het in een poeder, die net in de lijntjes gaat zitten. Je kan hem zowel nat als droog aanbrengen. Los of over elkaar heen voor een extra luminous effect. Hij is long lasting en water resistent. Ook deze kleuren zijn weer limited edition dus wees er tijdig bij!


Mousse Blush

Iets dat perfect is moet je niet vervangen… dus zet Essential zijn bekende mousse blush weer in de kijker in de twee bestseller kleuren Rosewood en Golden Sand. Versmelt prachtig met de huid waardoor hij een natuurlijke glow geeft op de wangen. De unieke textuur voelt aangenaam aan en is verrijkt met porseleinbloemetract. Opgelet: je wilt nooit meer een andere blush gebruiken!


La Lacca

De professionele nagellak voor thuis komt weer in een nieuwe kleur voor het najaar: Phuket. De lak houdt lang en is vrij van tolueen, formaldehyde en pthalaat.


Ready To Wear en Paint Eyepencil

De twee oogpotloden die werden toegevoegd aan de look zijn ook twee oude bekenden: het Ready to Wear potlood in Emerald en het Paint Eyepencil in Ruby. De kleuren passen perfect bij de nieuwe oogschaduwkleuren voor een comlete look.

Het zelfslijpende Ready to Wear potlood is perfect om scherpe lijnen te tekenen. Waterproof en smudgeproof. Hij is uiteraard vrij van minerale olie en parabenen. Trouwens een ideaal potlood voor beginners.

Het Paint Eyepencil is een gemakkelijk aan te brengen zacht potlood dat heel lang blijft zitten. Eens aangebracht gaat hij geen kant meer op! Hij is waterproof en vrij van parabenen en minerale olie.

Shop hier meer Essential Professional Make-up | Hoe gebruik je blush? | Waarom je beter eens nadenkt over dat zwart lijntje rond jouw ogen