Geplaatst op Geef een reactie

De beste trends voor het voorjaar

De nieuwe collectie stroomt volop binnen in onze winkel en graag geven we jullie weer wat tips over wat je zeker in je garderobe moet voorzien voor de lente en hoe je ze kan combineren. Bij het uitkiezen van onze collectie heb ik gekozen voor een aantal tijdloze en kwaliteitsvolle items gecombineerd met een aantal trends waar we helemaal weg van zijn!

Kostuum

Je ziet ze al langer in allerlei kleuren en modellen verschijnen en ook deze keer hebben wij weer een prachtexemplaar voor jullie uitgekozen. Damespakken zijn een echte musthave in jouw garderobe. Met een blouse en hakken heb je meteen een gesofisticeerde look maar je kan hem ook perfect casual stylen met een t-shirt en sneakers. Verder kan je de broek of blazer natuurlijk ook gewoon apart dragen in een andere look. Wij kozen voor een grijs exemplaar met lichtroze krijtstreep en tijdloze snit!

Longline blazer

Blazers zijn weer helemaal terug en dan vooral in de lange versie! Zo handig om in jouw gaderobe te hebben want ook hiermee creëer je snel een casual of meer geklede look. Combineer hem bijvoorbeeld met jouw favoriete jeans voor een instant stijlvolle look of op een rok of jurk. En je kan hem in de zomerperiode eigenlijk ook gewoon gebruiken als jas!

Trenchcoat

Een tijdloze klassieker die echt elke vrouw in haar garderobe moet hebben. Ook dit seizoen zijn er weer veel prachtexemplaren te vinden! Wij kozen voor een grijsblauwe variant die gemaakt is uit een soepelvallende stof zodat je hem ook lekker nonchalant kan dragen. Een exemplaar dat gemakkelijk te combineren is zodat je er jarenlang plezier van kan hebben!

Felle kleuren

In de lente en zomer mag het allemaal net een beetje feller. In de komende lente zal je overal veel felle kleuren zien verschijnen in de winkels. Vooral de kleur geel wordt een echte trend! Meer dan 20 verschillende designers bombardeerden tijdens New York Fashion week deze kleur tot één van de kleuren voor de lente van 2019. Omdat ik stiekem toch wel een grote fan ben van gele kledij (het is toch zo leuk om een bruin tintje te benadrukken) koos ook ik een aantal kledingstukken met deze kleur uit voor onze collectie. Je kan gaan voor een volledig gele look of een subtieler geel detail!

download

Lange rokken

Ondertussen begint iedereen geleidelijk aan wel te wennen aan de lange rokken en kleedjes. Moest je nog geen exemplaar hebben wordt het echt wel tijd om jezelf er ook eentje aan te schaffen. Waarom? Ze zijn echt heerlijk comfortabel bij verschillende temperaturen en ook weer perfect te stylen met hakken of sneakers. Multifunctioneel dus!

Leer

Leer is één van de trends van 2019. Dit materiaal maakt jouw outfit meteen een pak stoerder. Combineer jouw leren item met zijde, wol of andere zachte materialen. Een broek of rok met leerlook is trouwens ook perfect te combineren met jouw longline blazer!

Uiteraard vind je nog veel meer items in onze winkel die perfect met elkaar te combineren zijn. Zo hebben we weer een heel aantal blouses (basics of met print) en broeken ter beschikking.

Heb je het moeilijk om een goede outfit te stylen? Kom dan zeker eens langs en ik help je graag bij het combineren van de perfecte outfit! Spring zeker eens binnen tijdens onze openingsuren of maak een afspraak voor een gratis private shopping!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.