Ontdek het vernieuwde aanbod!

Omdat er de laatste tijd heel wat veranderd is in ons aanbod zet ik dit graag even voor jullie op een rijtje. Ik probeer namelijk zo goed mogelijk met jullie wensen rekening te houden en mij hieraan aan te passen!

Na alweer een paar opleidingen is het plaatje zo goed als compleet. Nog steeds bestaat het aanbod uit de drie grote pijlers: stijl, make-up en huid. Binnen elke categorie heb je de keuze: ofwel laat je jezelf door mij verzorgen ofwel leer ik je hoe je dit zelf doet aan de hand van workshops. Verder bied ik binnen elke categorie ook de nodige producten aan.

Zo is het aanbod in workshops sterk veranderd. Er is per pijler nu een algemene en uitgebreide workshop die je het  hele jaar door kan reserveren. Verder bied ik afhankelijk van de tijd van het jaar aangepaste workshops aan die zich toespitsen op een bepaald thema en zo goedkoper zijn. Zo kan je nu reserveren voor de workshop “snelle ochtend make-up” en komt er binnenkort een workshop “maak jouw huid winterklaar” en “feestmake-up” aan. Verder staan er ook workshops op de planning voor bruidjes die zelf hun make-up willen doen, over hoe je jouw huid beschermt tegen de zon of make-up voor communiefeesten. Hou dus zeker onze kalender in de gaten!

IMG_2473.JPG

Verder zijn wij elke eerste zondag van de maand geopend tussen 9u en 13u! Je bent altijd welkom om wat te komen neuzen in onze kleding, make-up te testen of kennis te maken met onze huidverzorging! Kom dus zeker langs als je graag meer info wilt over het volledige aanbod!

Hieronder krijg je per categorie nog even een overzicht van hoe het aanbod veranderd is.

Stijl

Hier is het aanbod het minst veranderd: je kan nog steeds kiezen voor persoonlijke styling of een workshop. Ook zijn wij nog altijd trotse verdeler van onze twee topmerken Rut&Circle en Kaffe! Kom gerust eens een kijkje nemen in onze nieuwe collectie!

Make-up

Door de opleidingen die ik deze zomer volgde besloot ik niet enkel workshops over make-up aan te bieden maar ook klanten te maquilleren. Je hebt de keuze tussen verschillende pakketten:

 • Flash make-up: voor een frisse make-uplook waarmee je stralend de dag door komt.
 • Complete make-up: als het net dat beetje meer mag zijn voor een speciale gelegenheid zoals een receptie, feestje of date.
 • Partymake-up met proef: hier krijg je dus de complete make-up look waarbij je op proef komt om de make-up perfect af te stemmen voor de grote dag. Deze formule is ideaal voor bruidjes of hun getuigen, mama’s van communicantjes enz.
 • VIP-arrangement: bij dit speciale arrangement heb je alle voordelen van de party make-up plus twee onmisbare producten om jouw make-up heel de dag stralend te houden! Zo krijg je zowel een poeder als lippenstift mee naar huis zodat je niet enkel bij aankomst maar de hele dag door mooi op de foto staat!

Buiten de aangepaste seizoensworkshops heb je de vernieuwde algemene make-upworkshop waarbij je heel wat kan verwachten:

 • Hoe breng je een basis make-up aan.
 • Demonstratie van verschillende make-uptechnieken.
 • Hoe laat je jouw ogen, lippen en huid meer spreken.
 • Do’s en dont’s bij make-up voor overdag en ’s avonds.
 • Demonstratie van verschillende make-uptechnieken.
 • Aangepast advies aan jouw gezicht.
 • Op het einde krijg je een persoonlijke make-uppas mee naar huis alsook een geschenk.

Verder kan je nog steeds bij mij terecht voor make-up van het merk Essential die ook fantastische seizoenscollecties hebben en voor een manicure.

Huid

De grootste wijziging hier zit in het aanbod van gelaatsverzorgingen. Op vraag is er nu ook een kortere basic gelaatsverzorging beschikbaar voor zij die een snelle oppepper van de huid willen. Ook zijn er fruitzuurpeelingen aan het aanbod toegevoegd!

Basic gelaatsverzorging (30 min.):

 • Huidanalyse
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Verzorgend masker (aangepast aan uw huidconditie)
 • Dagverzorging

Intense gelaatsverzorging (45 min.):

 • Huidanalyse
 • Oppervlaktereiniging
 • Dieptereiniging
 • Verwijderen onzuiverheden
 • Verzorgend masker + ampul (aangepast aan uw huidconditie)
 • Dagverzorging

Fruitzuurpeeling

Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt de teint egaler en frisser. Deze peeling is ook efficiënt bij problemen zoals acne, littekens, fijne rimpels en pigmentvlekken. Deze kan eenmalig worden uitgevoerd ter opfrissing van de huid of in kuurvorm (1 keer per week of om de week).

Nog steeds is de huidverzorging van Dr. Baumann één van onze paradepaardjes en wordt uitsluitend hiermee gewerkt.

Voor tarieven en meer info kan je klikken op de links die werden toegevoegd aan deze post of je kan natuurlijk ook altijd mij contacteren!

Tot binnenkort!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.