Geplaatst op Geef een reactie

Workshops

Ik ben dolenthousiast want SOFlien breidt uit! Vanaf nu kan je ook workshops volgen boordevol stijl- en make-up advies. Je kan kiezen om de workshops individueel of in groep te volgen. Het grote voordeel van een groepsworkshop? Ze zijn goedkoper en je kan ondertussen gezellig bijkletsen met je beste vriendinnen of familie. Bovendien moet de gastvrouw hier niets betalen! Voor alle praktische informatie kan je terecht op de workshoppagina: Workshops. Boeken kan via straightonflien@outlook.com.

Ik geef je hieronder alvast een overzicht mee van de verschillende workshops die worden aangeboden. Voor ieders wat wils dus! Moest je toch een voorkeur hebben voor iets anders laat het mij dan zeker weten!

 

Groepsworkshops (2)

Groepsworkshops (3)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.