Outfits

Mijn dressing

Bewerkt in Lumia Selfie

Vandaag laat ik jullie een kijkje nemen in mijn dressing! Een investering waar ik echt wel heel blij mee ben en die zeker de moeite waard is.

Aan de ene zijde vind je open kasten. In deze kasten hangen bijna al mijn mooie kledingstukken op aan kapstokken. Enkel een aantal t-shirts en dikkere pulls zitten in de schuiven. De rest van de schuiven wordt vooral gevuld met homewear en kledij om paard te rijden of te sporten.

Ik hang het liefst mijn kledij op zodat ik een mooi overzicht heb om mijn outfit samen te stellen. Mijn kledij hangt per type: In de linkse kast kleedjes, dan een kast met rokken, pulls, shirts en blousejes en als laatste een kast met mijn blazers en dikkere vesten. Binnen deze categorieën probeer ik dan de items een beetje per kleur te ordenen. Naast deze kasten is er nog een open kast voor de kledij van mijn man. Accessoires zoals riemen, handschoenen en zonnebrillen kan ik gemakkelijk terugvinden in de open lades onder de shirts en blouses. Daaronder vind je mijn broekenrek dat ik kan uittrekken om een goed overzicht te hebben.

sdr

dav

Aan de overkant zijn nog een aantal ladekasten vooral gevuld met kledij van mijn man en ondergoed. Op deze kasten heb ik een aantal juwelenhouders gezet om ook mijn juwelen een beetje uit te stallen. En zoals velen onder jullie weten ben ik dol op mijn nagellak dus heb ik hier uiteraard een aantal rekjes voor gemaakt boven deze kasten! Op de schuine korte zijde zijn er twee haken waaraan ik wat accessoires kan hangen of kledij kan klaar hangen. Hiernaast hangt tenslotte nog een lange spiegel waar ik me volledig in kan zien.

dav

dav

Ik stelde deze dressing samen bij Ikea. Omdat de ruimte niet veel lichtinval heeft (wat eigenlijk goed is voor kledij) heb ik gekozen voor witte kasten zodat het niet te donker werd. Ik vind ook dat de kledij hierin het best tot zijn recht komt. De accessoiremuur heb ik geschilderd in een zachte paarse kleur om toch nog een beetje contrast te brengen tegen het wit. Het exacte bedrag van de totale dressing weet ik niet meer maar alles tezamen zal dit zo’n 800€ gekost hebben. De hoge open kasten van PAX zijn namelijk helemaal niet zo duur als je ze koopt zonder deuren. De ladekasten zijn van de MALM serie.

Je moet er wel even wat geknutsel voor over hebben maar ik ben echt wel tevreden van de kwaliteit van de kasten. Als je dergelijke dressing op maat moet laten maken zal je er helaas veel meer geld voor betalen. En ik vind het in ieder geval heerlijk om elke dag een beetje te kunnen shoppen in mijn eigen kast!

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.