Geplaatst op 1 Reactie

Here we go!

DSC01050

Plots was er tijdens een caféavond met een vriendin het idee om een blog op te starten. En hier zijn we dan. Maar hoe doe ik dat in godsnaam… een eerste post op mijn splinternieuwe blog beginnen? Ik heb er geen idee van. Dus hier gaan we dan:

Waarom maak ik deze blog? Omdat ik graag met beauty en mode bezig ben. En omdat ik daar graag mijn mening over geef. Volgens sommigen misschien iets te graag. Maar goed, je bent helemaal niet verplicht om dit te lezen natuurlijk. Op één of andere manier slaag ik er altijd in om goede koopjes te doen. Ik ga graag op jacht naar nieuwe dingen en houd daarbij veel rekening met een goede prijs-kwaliteit verhouding. En die tips wil ik dus graag met jullie delen. Want ook met een beperkt budget kan je heel veel, geloof me maar.

Via deze weg hoop ik om de Vlaamse drukbezette vrouw toch wat meer aandacht aan zichzelf te laten besteden. Dit hoeft trouwens helemaal niet veel tijd te kosten. Neen, ik sta ook niet elke ochtend een uur voor de spiegel. Je hebt groot gelijk dat je prioriteit geeft aan een zo lang mogelijke nachtrust. Maar dames, we mogen wel fier blijven op ons vrouw zijn! En dat wil niet zeggen dat je massa’s veel geld moet uitgeven aan kledij. Of slaafs de mode moet volgen en je beginnen kleden als een man. Denk aan de trends om kledij te dragen geïnspireerd op mannenkledij zoals de boyfriend jeans, brogues, oversized hemden en jassen, enz. Dat wilt toch helemaal niet zeggen dat we ons niet meer sexy mogen kleden!

Zelf volg ik een aantal blogs en hetgeen waar ik mij altijd het meest aan erger is de veel te lange teksten zonder duidelijke inhoud. Of het feit dat de kledij en make-up tips niet geschikt zijn voor mij. Ik wil namelijk niet gaan werken met een smokey eye of lijkend op een wandelend schilderij van Picasso. Daar wil ik dus de nadruk op leggen. Bondige blogposts met concrete tips die je kan gebruiken in het dagelijks leven. Ik hoop alvast dat ik jullie veel inspiratie kan bezorgen!

DSC01050

1 gedachte over “Here we go!

  1. Leuk! Ik heropende mijn blog ook begon dit jaar 😊. Je hebt alvast een volger 😘 doe zo voort!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.